Kryesia e Shoqatës “Kallarati” ndër vite

Kryesia e Përkohshme 12 Janar 2003

1. Alem Qejvani

2. Astrit Strati

3. Bejo Xhaferaj

4. Besnik Mataj

5. Bexhet Jonuzaj

6. Bujar Laçaj

7. Dallandyshe Haxhiraj

8. Edmond Strati

9. Enver Golloshaj

10. Enver Strati

11. Gafur Shameti

12. Lefter Qejvanaj

13. Llano Llanaj

14. Mevlan Habili

15. Petrit Qejvani

16. Qemal Jonuzaj

17. Razi Golloshaj

18. Safet Shahaj

19. Sefer Jonuzaj

20. Violeta Xhaferaj

21. Ylli Shakaj

Kryetar: Gafur Shameti

Nënkryetar: Violeta Xhaferaj & Razip Golloshaj

Sekretar: Enver Golloshaj


Kryesia e dale nga Kuvendi i Parë, 27 Shtator 2003

1. Alem Qejvanaj

2. Bardhosh Breshanaj

3. Bejo Xhaferaj

4. Besnik Tozaj

5. Bexhet Jonuzaj

6. Bilal Breshanaj

7. Birçe Ribaj

8. Enver Golloshaj

9. Enver Strati

10. Gafur Shameti

11. Hane Petanaj

12. Ibro Rjepaj

13. Idajet Llanaj

14. Kastriot Karabollaj

15. Kujtim Hysi

16. Lefter Qejvanaj

17. Llambro Hysi

18. Lllano Llanaj

19. Luto Demiri

20. Mevlan Habilaj

21. Nako Jovanaj

22. Petan Petanaj

23. Pullumb Gjombrataj

24. Sefer Jonuzaj

25. Shkëlqim Laçaj

26. Shpëtim Jonuzaj

27. Violeta Xhaferaj

Kryetar: Gafur Shaneti

Nënkryetar: Violeta Xhaferaj & Razip Golloshaj

Sekretar: Enver Golloshaj


Kryesia e dalë nga zgjedhjet e datës 18 Nëntor 2007

1. Bejo Xhaferaj

2. Besnik Gjonbrataj

3. Besnik Mataj

4. Brahim Strati

5. Çize Xhaferaj

6. Enver Golloshi

7. Enver Stratii

8. Gafur Shameti

9. Gjolekë Memushaj

10. Idajet Toçaj

11. Kastriot Karabollaj

12. Kujtim Hysi

13. Lefter Hysi

14. Lefter Qejvanaj

15. Llano Llanaj

16. Luto Demiraj

17. Maksim Qejvani

18. Nako Jovanaj

19. Namik Abazaj

20. Nasip Tozaj

21. Pullumb Gjombrataj

22. Rami Memushaj

23. Razip Golloshaj

24. Sefer Jonuzaj

25. Seit Jonuzaj

26. Selman Memushaj

27. Sulo Hoxhaj

28. Xhelo Dautaj

Kryetar: Kastriot Karabollaj

Nënkryetar: Lefter Hysi

Sekretar: Çize Xhaferaj

Next Post

Neshat Xhemil Tozaj, i jepet titulli "Qytetar Nderi i Vlorës"

Enj Pri 26 , 2012
Neshat Xhemil Tozaj (pas vdekjes) me VKB Nr. 5, date 05.02.2009, i jepet titulli “Qytetar Nderi i Vlorës” me motivacionin: “Për përcjellje të imazhit pozitiv të qytetit të Vlorës nëpërmjet krijimtarisë së shquar në fushën e kulturës, letërsisë dhe arteve, si dhe kontributit për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive […]