Kryesia e Shoqatës

Kryesia e Shoqatës që doli nga zgjedhjet e reja të Shoqatës Atdhetare & Kulturore “Kallarati”, zhvilluar në Vlorë më 10.12.2012, përbëhet nga 19 anëtarë, nga të cilët 11 në Vlorë, 4 në Tiranë, 2 në Fier dhe 2 në Kallarat.

Anëtarë të kryesisë u zgjodhën:

1. Bejo Xhaferaj

2. Besnik Gjonbrataj

3. Besnik Mataj

4. Edmond Strati

5. Gramoz Xhaferaj

6. Idajet Toçi

7. Kastriot Karabollaj

8. Kujtim Hysi

9. Lefter Hysi

10. Liri Shkurti

11. Llano Llanaj

12. Luto Demiri

13. Pëllumb Gjonbrataj

14. Petrit Qejvani

15. Rami Memushaj

16. Sefer Jonuzaj

17. Seit Jonuzaj

18. Selman Memushaj

19. Violeta Xhaferaj

Kryetar: Kastriot Karabollaj

Nënkryetar: Besnik Gjonbrataj

Sekretar: Petrit Qejvani.

Next Post

Aktivitetet kryesore të Shoqatës

Die Pri 22 , 2012
Disa nga veprimtaritë e Shoqatës “Kallarati” për të ardhmen Kryesia e re e Shoqatës ‘Kallarati” e dalë nga zgjedhjet e radhës të datës 10.12.2011 dhe kryetari i rizgjedhur, zoti Kastriot Karabollaj, pasi falënderuan pjesëmarrësit për besimin e tyre, përcaktuan disa nga drejtimet kryesore të punës së shoqatës për periudhën në […]
Bejo Xhaferraj