Njoftim per zhvillimin e festes se Kallaratit

Njoftojmë të gjithë kallaratasit kudo që ndodhen se, më 17 Gusht 2014, ora 10:00 në Kallarat organizohet: “Takim brezash në kuadrin e 100-vjetorit të qendresës së kallaratasve kundër andartëve grekë”. 

Ju mirëpresim!

Kryesia e Shoqatës Kulturore & Atdhetare “KALLARATI”

1

Next Post

100 VJETORI I QENDRESES SE KALLARATASVE NDAJ ANDARTEVE GREKE.

Sht Gus 23 , 2014
NË DATAT 16 & 17 GUSHT 2014 NE KALLARAT U KREMTUA ME MADHËSHTI 100-VJETORI I QËNDRESËS SË POPULLIT TË KALLARATIT NDAJ ANDARTËVE GREKË. Historia e Kallaratit, është e mbushur plot me akte trimërie e heroizmi, ashtu si gjithë historia e trevës së Labërisë dhe e krejt Shqipërisë. “Kallarati, fshat i […]
61