Next Post

Pak nga jeta e deshmorit Xhevair Musa Golloshi (1896–1920).

Die Gus 5 , 2012
 Lindi në Kallarat më 1896. Me fillimin e Luftës së Vlorës, bashkohet me çetën e fshatit të vet dhe lufton trimërisht kundër forcave italiane. Ra  duke luftuar në Mesovun të Kaninës. Është dëshmor i Atdheut. Marre nga Libri “Enciklopedia e Kurveleshit”