Next Post

Politika mes moralit dhe retorikës

Hën Maj 28 , 2012
  Petrit Qejvani Politika shqiptare gjatë këtyre 20 vjetëve të demokracisë është anatemuar shumë herë duke e merituar dhe më pak pa e merituar me epitete nga më pezhorativët si politikë e dështuar, politikë pa vizion, politikë e korruptuar, politikë e pistë, politikë pa ide etj. Në të vërtetë politika […]
PetritQejvani