Next Post

Historiku i shkollës në Kallarat

Die Pri 22 , 2012
Të dashur ish mësues dhe nxënës të shkollës “Mumin Selami” të Kallaratit! Fshati Kallarat ka historinë tij shumë vjeçare, të qëndresës e të luftës ndaj pushtuesve të huaj, por edhe atë të ndërtimit dhe të lulëzimit të tij në vitet e pasluftës dhe në ditët e sotme të demokracisë. Një […]
000 0321