SHIRAT

 

 

Shirat sërish nisën të qullin botën,

Kurse unë i menduar ngre perden e dritares

Kishin filluar shirat

Kur me ktheve shpinën.

Tani të trokiturat e pikave në xham

Më kujtojne takat e tua të ndarjes.

Jashtë bie shi.

Në dhomë për ty

Bien shira cigaresh...

 

Petrit QEJVANI

 

Next Post

JONËS SË TRISHTUAR

Pre Pri 24 , 2020
    Sytë i thonë të gjitha, Jona Dhe buzët që dridhen, gjithashtu. Jona, ti sivjet je e lodhur, e zhgënjyer. Na sheh me sy prej qelqi Ngaqë ke shpresuar… Dhe ke humbur besimin te kushdo Sepse je tradhtuar. E kuptoj, që ke besuar pafajsisht Në deklarata false dashurie Si […]