Next Post

SYTË E ELISËS

Die Pri 19 , 2020
    Ju sy të bukur të Elisës Më shoqëroni orë e çast S’e di ç’enigmë ju  stolis Veç për mua jeni çark Kur shoh dy sytë e Elisës Vetja më ngjan një Jezu Krisht Që  nuk e gozhduan romakët Por shikimi i tyre mrekullisht Dhe me kënaqësi të madhe […]