E NEVOJSHME

 

 

Besoj sinqerisht në ndjenjat njerëzore

Dashuria është në fund të fundit Dobësi

Njeriu ka nevojë shpesh të vetmashtrohet

Perëndia e Dobësisë e ka emrin Dashuri.

 

 

Petrit Qejvani

 


 

Next Post

ARRITJE

Mar Pri 14 , 2020
      Kohët e fundit janë shtuar njerëzit që shoqërohen me qen.   U nda në klasa dhe shoqëria shqiptare Të pasur, të varfër, të tjerët në mes. Si njerëzit u ndanë edhe qentë Secili sipas klasës së padronit të vet.   Po nuk e di Do të protestojnë […]