NJË FIJE

 

 

 

 

 

 

Një fije peri më mban në jetë

Një fije peri më ndan nga vdekja

Një fije peri më bashkon me ty

Një fije peri më ndan nga ti

Nëse nuk mund të duhemi,

së paku të urrehemi,

Sepse  në të dy rastet

afirmohet prezenca

Dhe kjo është më mirë se hiç.

 

Petrit Qejvani. 2010


 

Next Post

NJË DITË

Die Pri 19 , 2020
Një ditë nuk do të jemi As unë, as ti. Sigurisht, atëhere as do dashurohemi, As do grindemi si tani. Do të jemi dy copa mjegulle, që lëvizin pa kuptim Nuk do të presim mëngjesin për t’u pajtuar Për grindjen e mbrëmjes Se mëngjese nuk do të ketë për ne […]