Next Post

Me rastin e 65 vjetorit të rënies së dëshmorit kallaratas, Shuko Ramo Karabollaj.

Die Gus 5 , 2012
Shukua lindi në Kallarat në vitin 1914 në një familje me ndjenja të theksuara patriotike e atdhetare. Babai I tij Ramua dhe dy xhaxhallarët, Birbili dhe Damua kanë qenë pjesëmarrës në qëndresën e kallaratasve ndaj andartëve grekë më 1914 dhe Luftën e Vlorës më 1920 ndaj pushtuesve italianë.  I ndikuar […]