NE VLORE PERJETESOHEN FIGURA KALLARATASE ME EMERTIM RRUGESH KRYESORE

Kohët e fundit Këshilli Bashkiak i Vlorës miratoi një varg emrash të figurave të shquara për emërtim rrugësh të qytetit. Ndër ta u miratuan edhe një pjesë nga emrat e figurave të shquara kallaratase që kishte propozuar Shoqata “Kallarati”. Emrat e kallaratasve që do t’u vihen disa rrugëve të qytetit të Vlorës me vendimin e fundit të Këshillit Bashkiak janë: MuminSelami, Meçan Selami e Sihat Tozaj.

Ndërsa me vendime të mëparshme për emërtim rrugësh ai Këshill ka miratuar edhe emrat e Duze Barjamit e Miftar Ali Kallaratit. Ky nder e vlerësim që u bëhet këtyre figurave të shquara është nder për të gjithë ne kallaratasit dhe për vetë fshatin tonë.

 S. JONUZAJ

 Gazeta “Kallarati” Nr. 53, Shtator-Tetor 2010


Next Post

Mësuesit kallaratas në vite

Sht Maj 5 , 2012
  Mësues te periudhës se Pavarësisë 1. Meçan Selam Qejvani 2. Telo Duro Zhibaj Mësues te periudhës se pasluftës se dytë botërore 3. Aferdita Xhafer Xhaferaj 4. Aida Lamçe Xhaferaj 5. Alfred Neki Xhaferaj 6. Alketa Qemal Jonuzaj 7. Altina Namaz Tozaj 8. Anila Razi Golloshaj 9. Ardian Çize Xhaferaj […]