PIKTURË SUREALISTE, POEZI

Andi Meçaj

Anës rrugëve do të gjesh sy

varur nëpër pemë, frutat i hëngri toka

duke na goditur me farat e tyre.

 

Do të gjesh njerëz të mbirë fushave,

lulëkuqet i hëngri toka

duke na konturuar me të kuqen e tyre.

 

Anës rrugëve do të gjesh sy të pjekur,

të kuq, që u rëndohen pemëve.

Nga Andi Meçaj

Next Post

FRIKA QË BËN PËR TË QESHUR, POEZI

Sht Qer 9 , 2012
E vesha krahëve këtë ngjarje të vrarë, jo se kam ftohtë, por tështij dhe nëse tështij, nxjerr ndodhira me arinj dhe njerëz, dhelpra dhe jashtokësorë, domethënë kam frikë, frika të bën për të qeshur, unë qaj, dhe iki me kokën në duar, ta nxjerr shëtitje.   Nga Andi Meçaj
Andi Meçaj