Next Post

TI DHE BUZË E DETIT

Die Pri 19 , 2020
      Ti je si buzë e detit Dhe po deshe mos prano. Save,veç meje, u ke dhuruar buzët? Sa dallgëve buzë e detit U thotë: më kafshoni?     Petrit Qejvani, 1969