Ka ca kohë që më është prishur gjumi Dhe kush ma prish, fatkeqsisht e di. Ma prish ti, që rrugën humbe për te unë Apo unë, që rrugën humba per tek ti? Po unë vet nuk dija të të doja, Ndonëse ti ishe gati gjithçka të […]

Nga Petrit Qejvani         Kjo pyetje dyshuese mendoj se mund të bëhet sot, jo aq si shprehje e kërkesës per ndëshkimin e korrupsionit qeveritar nga ndërkombëtarët (ndonëse ata ngulin këmbë për këtë) sesa si dëshirë e shumicës së shqiptarëve të vjedhur dhe poshtëruar nga qeverisja arrogante dhe […]

Nga Petrit QEJVANI   Atdheu im Mërmërimë e pafund e zërave të grave dhe burrave të fisit tim Lindjet dhe vdekjet me baltën tënde ngjeshur Gjithçka imja: vesa e mëngjesit dhe gurët e përjetshëm, Gurë malli, që rëndojnë në zemrën time më tepër se në tokë Kockë e pathyeshme e […]