100vjetori
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

MIRESERDHËT NË FAQEN TUAJ!

Të dashur kallaratas!

Edhe pse aktualisht mund të ndodheni me qindra e mijëra kilometra larg vendlindjes, larg familjes, miqëve, shokëve dhe të afërme tuaj për arsye pune, studimi, a me banim të përhershëm, koha e sotme nëpërmjet internetit, ju krijon mundësinë për të qenë më afër tyre në raste gëzimesh dhe hidhërimesh.

Kryesia e Shoqatës "Kallarati", me kënaqësi ju njofton se, pas shumë përpjekjesh, tashmë Kallarati do të ketë uebsaitin e vet ne internet të titulluar www.kallarati.com, sponsorizuar nga biri i këtij fshati dhe administrator i firmës ndërtuese me qendër në Vlorë "Erik" shpk Shkëlqim Leskaj (Laçaj), administruar nga kompania private www.merkuri.net dhe menaxhuar nga Besnik Gjonbrataj në Tiranë.

Lexo më shumë...

Dokumentar mbi Kallaratin

KËNGË & VIDEO

SONDAZH

Cili është mendimi juaj për uebsaitin tonë të porsa çelur www.kallarati.com?
 

FACEBOOK FanBox

SPONSOR i faqes www.kallarati.com

Sponsor te faqes www.kallarati.com

GAZETA "KALLARATI"

NUMURI I LLOGARISË I SHOQATËS ATDHETARE & KULTURORE “KALLARATI”

Banka: Societe Generale Albania.
Në LEK në numrin e llogarisë: 1175099
Në EURO në numrin e llogarisë: 1175101
Pë çdo kontribut kontaktoni në adresat:
kontakt@kallarati.com
gazetakallarati@yahoo.com
Sefer Jonuzi Cel: 00355682745862

Nga Blogu

26 Dhjetor, 2016

TË NOHIM SHKRIMTARIN DHE PËRKTHYESIN BAJRAM KARABOLLI

Bajram Karabolli - lindur në Mavrovë (Vlorë) në 1943, prindërit e tij me… Lexo më shumë...
27 Tetor, 2016

NË KALLARAT U FESTUA ME KRENARI 100-VJETORI I HAPJES SË SHKOLLËS SË PARË SHQIPE

  Nga Besnik GJONBRATAJ AMBJENT FESTIV NË KALLARAT Në datat 13 dhe 14 gusht… Lexo më shumë...
30 Qershor, 2016

TRE VELLEZERIT GJONI NGA KALLARATI QE LUFTUAN PER ATDHEUN

Nga Besnik GJONBRATAJ Është ndër rastet e rralla, ku familja inkuadrohet e tëra… Lexo më shumë...

Lajmet nga vendi